Annons
Nyheter

Nu är bygget i Gärdlösa på gång

Nyheter • Publicerad 9 augusti 2013

GÄRDSLÖSA

I veckan har arbetet inför byggnationen vid Gärdslösa skola startat. Invändiga förbättringar i form av bland annat målning har skett parallellt med yttre förberedelser. Nästa vecka börjar rivningen av en av de gamla byggnaderna.

Annons

Fritidsbarnen är inomhus och gör drakar när Ölandsbladet besöker Gärdslösa på torsdagsförmiddagen. Ute är ytorna just nu lite begränsade, inga avspärrningar finns mot byggarbetsplatsen och gungorna har tillfälligt tagits ner. De är hänvisade till sandlådan utanför, till fotbollsplanen och gympahallen. Eller till den staketomgärdade lekplatsen vid dagiset.

– Vi håller på med att göra en liten väg för elever och lärare att gå på när de ska ner till fotbollsplanen och så ska vi sätta upp staket runt hela arbetsområdet för att det ska bli säkert för barnen, säger Johan Bursell som äger Bursells Entreprenad och har hand om byggnationen.

Läs hela artikeln i lördagens Ölandsbladet.

CARIN SVENSSON

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons