Annons
Nyheter

Närmare Gud med bra kommunikatör

Nyheter • Publicerad 25 mars 2013

TORSLUNDA

Kyrkan på södra Öland har främst jobbat med de lodrätta kommunikationerna tidigare.

Annons

Nu ska de vågrätta förbättras.

Sedan januari är Anna-Sara Nilsson anställd som ny kommunikatör för Södra Ölands Pastorat.

Hennes huvuduppgift blir att ansvara för pastoratets tidning Källan som framöver kommer att utges med tio nummer per år, mot tidigare som mest fyra.

Källan ska distribueras tillsammans med Ölandsbladet. Däremot kommer inte kyrkan på södra Öland att annonsera sina predikoturer om till exempel gudstjänster i tidningarna framöver.

Norra Ölands pastorat delar plats i Källan under fyra nummer, men fortsätter att annonsera som vanligt i dagstidningarna.

FRIVILLIGA

Anna-Sara Nilsson har tidigare arbetet vid Ölands Näringslivskontor, Ung Företagsamhet och med landsbygdsutveckling. Hon tycker att det ska bli spännande att marknadsföra den öländska kyrkan:

– Jag håller just nu på att sätta ihop en lite redaktion av frivilliga.

Bland redaktionsmedlemmarna finns namn som kyrkoexperten Thorbjörn Sjögren, Lettiska Föreningens Anne Wilks och underhållarparet Uno och Margaretha Magnusson.

Läs hela artikeln i tisdagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons