Annons
Nyheter

Namninsamling mot polisman

Nyheter • Publicerad 12 juli 2007

BORGHOLM

”Protest mot Polismans oseriösa arbete i Borgholm”. Så inleds en namninsamling på Internet.

Annons

På torsdagsförmiddagen var det över 90 personer som skrivit under insamlingendär man klagar på polisman Bo Johanssons ”oseriösa arbete”:

”Hans sätt att terrorisera vissa grupper genom att förfölja, punktmarkera och utsätta dom för trakasserier båda i tjänst och privat. Även på hur han utnyttjar sin position som ”trovärdig polisman” för att genom lögner få oskyldiga personer fällda för diverse småsaker där oftast ord står mot ord och där en polismans ord alltid väger tyngre än hos en vanlig civil. Vi tycker att han är högst olämplig som polis och bör avsättas nu”.

”ALLTID TREVLIGT MED LITE UPPMÄRKSAMHET”

Ölandsbladet har varit i kontakt med polisman Bo Johansson som kommenterar det hela på följande sätt:

– Sakinnehållet är inte värt att kommentera. Men det är alltid trevligt med lite uppmärksamhet så folk vet att jag inte gått i pension.

Bo Johansson passar också på tillfället att dementera ett rykte att han och en kollega nyligen varit avstängda från sin tjänst.

– Det har vi inte varit, hälsar Bo Johansson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons