Annons
Nyheter

Mårten ny VD för Ölands Bank

Nyheter • Publicerad 21 december 2007

ÖLAND

Mårten Lindberg har utsetts till ny verkställande direktör i Ölands Bank. Han efterträder Lennart Ohlsson, som kommer att vara kvar i tjänst till Mårten Lindberg tillträder i april månad 2008.

Annons

Mårten Lindberg kommer närmast från Citybanks Sverigefilial och har haft olika uppdrag inom bank- och finansbranschen de senaste tio åren. Känslan för Öland har alltid varit stark då Mårten Lindberg är uppvuxen i Färjestaden och har ett fritidshus på Öland. Nu flyttar han med fru och tre döttrar tillbaka till Öland och han ser fram emot att fortsätta att utveckla banken och vara delaktig i Ölands utveckling.

VALDES BLAND MÅNGA

Efter ett stort urval av sökande kunde en enig styrelse besluta att Mårten Lindberg var den kandidat som passade bäst in i bankens kravprofil.

– Vi är alla mycket nöjda, säger Lars Alvarmo, styrelseordförande i Ölands Bank. Mårtens ledaregenskaper i kombination med hans brinnande intresse för Öland och regionens utveckling kommer att vara viktiga framgångsfaktorer framöver då Ölands Bank ska fortsätta att vidareutvecklas utifrån de förutsättningar som råder på Öland.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons