Annons
Nyheter

Löttorps camping satsar på ungdomar

Nyheter • Publicerad 2 maj 2008

Löttorps Camping, som ligger på norra Öland, är mer än en vanlig camping.

Det är en drogfri plats som passar både barnfamiljer, ungdomar och äldre, och det finns ett stort antal aktiviteter att sysselsätta sig med: tennis, basket, fotboll, volleyboll, skateboardramp, nyrenoverad vattenrutschbana med badbassänger, barbeque- och cafékvällar med livemusik i campingrestaurangen är bara ett axplock av aktiviteter på Löttorps Camping.

Annons

Utanför campingområdet ligger ELCA-stiftelsens tältsalong där det dagligen, hela sommaren, är fullspäckat program med sång och musik. Barnmatinéer och konserter är exempel på vad du kan få möta där.

Nytt för i år är att man utökat antal campingplatser med el, vatten och avlopp och man gör även en storsatsning för ungdomar. Man vill att Löttorps Camping ska vara en motvikt till alla festivaler där det förekommer fylleri, våld och droger av olika slag och välkomnar därför alla till sin familjecamping, men främst ungdomar då årets tema är ”ungdomens år”.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons