Annons
Nyheter

Lena Ph sjunger för Victoria

Nyheter • Publicerad 3 maj 2006

Lena Philipsson och Peter Jöback är två av artisterna som kommer att förgylla firandet av kronprinsessan Victoria på Borgholms Idrottsplats den 14 juli.

Lena Ph såg vi senast som programledare för den svenska melodifestivalen och Kay Wieståhl, som arrangerar tillsammans med IFK Borgholm, gläds över att ha henne på scen:

Annons

– Jag tycker hon har vuxit som artist.

med jöback i usa

Peter Jöback skulle komma till Borgholms slott häromåret men dåligt sommarväder satte stopp för den spelningen. Nu får han en ny chans att sjunga för publiken på Öland.

– Jag gjorde spelningarna med Robert Wells i USA och Peter Jöback var med då. Jag har aldrig sett honom så bra, han var fantastisk, berömmer Kay Wieståhl.

Fler artister kommer att uppträda den 14 juli, men inga är klara ännu.

Klart är dock att Johan Landqvist är kapellmästare, att Pernilla Månsson Colt blir konferencier och att Sveriges Television sänder från idrottsplatsen. Hela kungafamiljen kommer att finnas på plats.

Vilka idrottare som ska få Victoriastipendiet är inte klart. Kandidater saknas dock inte efter bland annat Sveriges framgångar under vinter-OS.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons