Annons
Nyheter

Kvinna knivhögg man i Kastlösa

Nyheter • Publicerad 17 juli 2012

KASTLÖSA

Ett knivdrama utspelade sig på Allégården i Kastlösa natten till tisdagen. En man fick föras till sjukhus med allvarliga skador efter att hans partner attackerat honom bakifrån med en kniv.

Annons

Det var vid halv tre-tiden på natten som polisen larmades om knivdramat. Paret som hade en relation med varandra bodde i en stuga på Allégården i Kastlösa. Enligt polisen är de annars hemmahörande i Vetlanda kommun. Vid det tumult som uppstod hade mannen, född 1979, fått ett knivhugg i ryggen av sin partner. Svårt skadad och blodig lyckades han dock ta sig iväg upp mot länsväg 136 där ambulansen hittade honom. Mannen hade då fortfarande kniven kvar, intryckt i höjd med ett av skulderbladen. Enligt uppgift ska detta knivhugg ha varit bara några centimeter från att punktera en lunga. Mannen fördes till Länssjukhuset i Kalmar med allvarliga skador, dock inte livshotande.

FÖRSÖK TILL DRÅP?

Kvinnan, född 1969, var kvar i stugan när hon greps av polisen. Hon anhölls misstänkt för försök till dråp alternativt grov misshandel. Under tisdagen genomförde polisen förhör med både kvinnan och mannen. Någon information om vad som låg bakom bråket som sedermera urartade till ett knivdrama har dock inte utgått.

MAGNUS ANDERBERG

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons