Annons
Nyheter

Kökrockar orsakade trafikkaos

Nyheter • Publicerad 15 juli 2007

RÄLLA/ÖLANDSBRON

UPPDATERAD Vid 15-tiden på söndagen inträffade en stor trafikolycka vid Rälla med fyra bilar inblandade i krocken. Knappt hade dessa bilar bärgats bort förrän det inträffade ännu en kökrock, denna gång på Ölandsbron. Totalt skadades tolv personer lindrigt.

Annons

Larmet om en kökrock kom till räddningstjänsten klockan 14.50. Krocken inträffade på länsväg 136 vid Rälla, i södergående riktning, och totalt var det fyra bilar som var inblandade i krocken. Räddningstjänst, fyra ambulanser och tre polispatruller fanns snabbt på olycksplatsen.

YTTERLIGARE EN KÖKROCK

– Det är totalt uppemot åtta personer skadade, dock inga allvarliga skador. Det handlar om nackont och smärtor i buken, säger Alf Jakobsson, vakthavande befäl vid Kalmarpolisen.

Tre personer fördes till akuten i Kalmar och två till vårdcentralen i Borgholm. Trafikolyckan orsakade kaos i trafiken och ett tag var det totalstopp med kraftiga köer söderut mot Ölandsbron. Bilarna bärgades bort och vid 17-tiden började trafiken flyta på igen.

Bara en halvtimme senare inträffade ytterligare en kökrock, denna gång på Ölandsbron, med tre bilar inblandade. Vid denna olycka skadades fyra personer lindrigt. Även denna trafikolycka ledde till långa köer.

KAROLINE ÖDELL

JAN L LINDGREN

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons