Nyheter

”Kaos“ i Grönhögen

Nyheter • Publicerad 25 juli 2012

GRÖNHÖGEN

En Grönhögen-bo har skrivit ett brev till sex olika representanter för Mörbylånga kommun, inklusive kommunstyrelsens ordförande Kent Ingvarsson, som beskriver ”oordningen“ i Grönhögens hamn.

”Nu måste ni göra något åt kaoset i Grönhögens hamn. Som det är just nu står det 25-30 husbilar, bussar och husvagnar på det om som var tänkt som en lite trevlig ställplats för enbart husbilar“, skriver avsändaren, som uppger sig ha många som tycker lika med sig. Personen beskriver vidare hur dessa fordon ”ställer sig överallt och med olika mellanrum.“ Ett regelverk för hur många platser som ska finnas och tydliga markeringar med stenar som visar var platserna är efterfrågas vidare.

”De sanitära möjligheterna i hamnen är definitivt inte dimensionerade efter dessa campare och båtgäster“, konstaterar avsändaren, som också är missnöjd med att hamnkaptenens son bosatt sig i en fiskebod.

TOBIAS ANDERSSON ÅKERBLOM

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.