Annons
Nyheter

Kan hövdingen åtgärda trånga och sena bussar?

Nyheter • Publicerad 29 februari 2012

SÖDRA ÖLAND

Visserligen har den nye landshövdingen Stefan Carlsson uttalat ett intresse för länets kommunikationer men frågan är om han har möjlighet att fixa alla de problem som en kvinna från södra Öland nu påtalar för honom i ett brev.

Annons

”Höga trappsteg”, ”trånga gångar i bussarna” ”kalla och smutsiga väntsalar” ”för täta byten” och framför allt väntetider som påminner om ”tiden det tar att resa med flyg till Grekland”. En rad olika problem beskrivs nu för Landshövdingen i ett brev som han fått från en kvinna på södra Öland. Hon skriver med förhoppningen att han ska kunna förbättra situationen och granska situationen eftersom hon misstänker att KLT :s strategi är att se till så att ingen vill åka bussen för att de sedan ska kunna lägga ned linjen.

Kvinnans höga förväntningarna på landshövdingen ackompanjeras dock av ett slutgiltigt ”det vore en bragd utan like om det gick att ordna”.

MAGNUS ANDERBERG

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons