Nyheter

Jubileumsträff med muller

Nyheter • Publicerad 12 juni 2009

I torsdags kväll började bilarna rulla in till Strand Hotell och Club Corvette Swedens stora jubileumsträff.

Det är sjätte gången som klubben har sitt sommarmöte i Borgholm och i år är det rekorddeltagande – hela 378 Corvetter.

Man rivstartade med en Jubileumsbuffé med trubadurunderhållning och fredagen ägnades åt utflykter, workshops, bilputs och en uppvisning i motivlackering, och på kvällen samlades man till en stor grillbuffé med rockmusik av Lovéns trio.

Idag kör man ett rally på tio mil på mellersta Öland. Starten ske mellan klockan 9 och 11 och mellan klockan 13 och 15 återkommer bilarna till Strand.

Från klockan 12.30 kör de i kortege från torget till Strand och då kommer också en speaker att finnas på torget. Det blir alltså en maffig uppvisning och kanske publiken bjuds på en burnout.

Under resten av dagen finns alla bilarna till beskådan på Strands gräsmatta, medan klubbmedlemmarna avnjuter en trerätters sommarmötessupé, följd av Rock'n'Roll och dans på terrassen med Fake.

Imorgon, söndag, klockan 10.30 är det samling till karavan och då blir det ett unikt tillfälle att se 378 Corvetter på rad under hemfärden.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.