Annons
Nyheter

Invigning av bistro  

Nyheter • Publicerad 10 maj 2013

– Det har blivit så himla bra, lite över mina förväntningar, säger Susanne Edén under invigningen av sin bistro Seasalt kitchen.

Ett 50-tal inbjudna kom för att gratulera restaurangägaren och slå sig ner på den nybyggda verandan.

Annons

Under invigningen låg eftermiddagssolen på över hamnens nya veranda, som blivit klar på bara några veckor och löper från Lotta och Mary till Ölands choklad. Företagarna i Färjestadens hamn ligger i för att gemensamt kunna lyfta sina företag. Susanne Edéns bistro är det senaste tillskottet. Även hon har jobbat snabbt, eftersom hon tog över lokalen i november och den krävde en totalrenovering för att kunna användas som restaurang. Men nu är den klar och bistrons namn återspeglas i inredningen som har ett stänk från havet.

Torsdagskvällens invigning var till för särskilt inbjudna gäster. Där fanns familj, vänner och de hantverkare som jobbat med att få allt klart till Öland spirar.

– Det kommer att gå väldigt bra för Susanne. Vi behöver såna här ställen i Färjestaden, ett lunchställe, sade Helen Lindell från Ö-reklam.

Läs hela artikeln i lördagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons