Annons
Nyheter

Frågor om avfallshanteringen

Nyheter • Publicerad 24 november 2008

BORGHOLM

Hur fungerar avfallshanteringen i Borgholms kommun? Vad tycker kunderna om öppettider på återvinningscentralerna? Hur kan serviceutbudet förbättras, vilken slags information vill kunderna ha? Hur ser kunderna på en separat insamling av matavfallet?

Annons

Det är många frågor Borgholm Energi vill ha svar på. Inom kort skickas därför en enkät ut till ett stort urval av deras kunder för att ta reda på kundernas önskemål.

CHANS ATT PÅVERKA

– Nu har Borgholm Energis kunder chansen att påverka hur avfallshanteringen ska fungera i framtiden. Varje kund är viktig och vi hoppas på ett aktivt deltagande och många svar, säger Annette Adolfsson, VA- och renhållningsingenjör.

Enkäten skickas till drygt 4 000 kunder i vecka 48-49. Resultatet av enkäten blir en viktig del i kommunens nya avfallsplan och vid framtida utformning av taxorna.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons