Nyheter

Flicka åtalas för misshandel

Nyheter • Publicerad 22 februari 2008

LÖTTORP

En 19-årig flicka från Finland åtalas för misshandel och olaga hot i samband med en familjevistelse på Löttorps camping.

Det var i juli som en flicka i yngre tonåren frågade en pojke och flicka om de var Paris Hiltons livvakter? Anledningen var att en tredje person i gänget, en 19-årig flicka, påminde om just Paris Hilton. Dagen efter kom den 19-åriga flickan fram till den yngre flickan och sa: ”Du skall inte kränka min familj!”

DÖDSHOT

Den yngre flickan sträckte fram handen för att be om ursäkt, men fick då ett hårt slag på handen. Hon fick också ta emot dödshot både för sin egen och sin mammas del. 19-åringen berättade att hon just suttit inne för misshandel av tjänsteman och precis kommit ut från en anstalt. Den yngre flickan och hennes familj blev mycket upprörda och lämnade campingplatsen samma kväll.

– Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, berättar den yngre flickan i polisförhör.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.