Annons
Nyheter

Flera skadade - äldre man opererad akut

Nyheter • Publicerad 3 juli 2012

BORGHOLM

En 76-årig man med rollator fick opereras akut i Linköping, men uppgavs senare ha stabilt tillstånd.

Annons

Räddningstjänsten anlände fort till platsen och förde två äldre män till Länssjukhuset i Kalmar. En 76-årig man med rollator från Borgholm flög vid olyckan upp på motorhuven till bilen, och fick föras vidare till Universitetssjukhuset i Linköping eftersom hans skador var för allvarliga. I Linköping opererades han akut på intensivvårdsavdelningen. Enligt obekräftade uppgifter har han allvarliga ben och armbrott. Läget uppgavs måndag eftermiddag som stabilt.

En 70-årig man som klämdes fast under kiosken skadades lindrigt och fick stanna i Kalmar. Även föraren till bilen och hans passagerare fick uppsöka vård, på vårdcentralen i Kalmar. Föraren uppges endast vara chockad och nu tillbaka i sitt hem på västkusten. Ytterligare fem personer ska ha fått mindre skador.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons