Nyheter

”En av landets bästa”

Nyheter • Publicerad 30 januari 2008

BORGHOLM

Av Svensk Fastighetsförmedlings över 200 bobutiker runt om i landet utses varje år de 20 butiker som gjort extra bra insatser när det gäller försäljningsvolymer, effektvititet och kvalitet. Under 2007 placerade sig som en av dessa 20.

– Butiken i Borgholm, som drivs av franchisetagarna Kjell och Elisabeth Jakobson och medarbetaren Ola Ljung, har redovisat ett utmärkt försäljningsresultat samtidigt som de utfört mäklartjänsterna med extra hög kvallitet och servicenivå mot våra kunder, säger Dan Sjöholm, regionchef på Svensk Fastighetsförmedling.

Såväl utmärkelser som diplom överlämnades vid företagets årliga rikskonferens, som härom veckan hölls i Västerås med 600 deltagare.

ROLIGT MED UPPSKATTNING

Kjell Jakobsonär förstås väldigt glad över den här positionen.

– Det känns roligt när man får uppskattning för sitt arbete. En anledning till utmärkelsen är att vi lyckats ta marknadsandelar, en annan är att vi antränger oss att hålla en hög servicenivå.

Kjell började som nyutexaminerad mäklare som anställd på kontoret i Borgholm 2004 och för ett år tog han och hustru Elisabeth över, samtidigt som man flyttade till nya lokaler i hörnet Storgatan-Trädgårdsgatan.

”PÅVERKAS EJ AV PRISFALL”

Om fallande priser på fastighetsmarkanden har det skrivits åtskilligt den senaste tiden, men Kjell menar att det i huvudsak handlar om innerstadsområden i de större metropolerna.

– Öland är mycket populärt, och priserna ligger fortfarande på en relativt låg nivå. Därför påverkas vi inte så mycket, säger Kjell Jakobson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.