Annons
Nyheter

Daniel med och firade Victoria

Nyheter • Publicerad 14 juli 2009

Daniel Westling fanns för första gången med vid kronprinsessan Victorias sida vid födelsedagsfirandet utanför Sollidens slott på tisdagseftermiddagen.

Många, några med blommor och flaggor i händerna, har samlats för att framföra födelsedagsgratulationer till kronprinsessan som fyller 32 år i dag.

Annons

In i det sista var det osäkert om fästmannen Daniel Westling skulle dyka upp vid hennes sida. Men strax före klockan halv tre kom kungaparet ut från Solliden följt av kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Födelsedagsbarnet bar en syrenlila, knälång klänning och hennes fästman var klädd i en ljusgrå kostym och lila slips.

Kungen utbringade ett fyrfaldigt leve och alla hurrade.

Daniel Westling höll sig i bakgrunden när kronprinsessan tog emot blommor och gratulationer. På pressens frågor svarade han att han mådde bra efter njurtransplantionen i slutet av maj. Kronprinsessan sade att det kändes särskilt bra att ha Daniel vid sin sida på födelsedagen.

Inför kvällens firande på idrottsplatsen kan noteras att det finns en extra stol framsatt åt Daniel Westling. Om han kommer med återstår att se.

Pressintresset är enormt. Det finns bland annat TV-team från Belgien, Österrike och Tyskland på plats för att bevaka firandet.

(TT/Ölandsbladet)

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons