Nyheter

Bolaget med nöjdast kunder

Nyheter • Publicerad 23 november 2007

ÖLAND

Ölands Försäkringsbolag, som ingår i gruppen Dina Försäkringar, har för andra året i rad Sveriges nöjdaste kunder. Det visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning om försäkringsbranschen som presenterades nyligen.

– Vi har fått det bästa betyget man kan få. Det understryker att vår affärsidé med att vara personliga och samtidigt nära våra kunder är riktig. Extra roligt är det att vi toppar båda listorna inom sakförsäkringsområdet, säger Benny Sigurdsson, VD på Ölands Försäkringsbolag.

Dina Försäkringar befäster sin ställning som kund-etta på privatmarknaden. Kundernas nöjdhet har ökat ytterligare sedan fjolårets topplacering. När det gäller företagskunder är det första gången som Dina Försäkringars kundnöjdhet särredovisas i SKI:s undersökning. Dina Försäkringar har de mest nöjda kunderna på företagsmarknaden och avståndet till tvåan är rejält.

”STÄRKER VÅR POSITION”

– Resultatet av SKI:s undersökning stärker vår position ytterligare. Men vi kommer inte att låta nöja oss med det. Samtidigt som vi värnar om traditionen strävar vi hela tiden efter att ta fram ännu bättre produkter och lösningar för våra kunder. Det är bara genom att tillgodose våra kunders behov som vi kan bli ännu bättre och fortsätta att ha de mest nöjda kunderna av alla sakförsäkringsbolag. Styrkan för att kunna genomföra detta ligger i att vi är ett 60-tal lokala försäkringsbolag spridda över hela landet som samverkar, säger Benny Sigurdsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.