Annons
Nyheter

Åtalas för att ha stulit dricks

Nyheter • Publicerad 26 september 2007

SÖDRA ÖLAND

Den 20-åriga servitrisen från södra Öland gjorde det oförlåtliga – stal drickspengarna från arbetskamraterna. Förutom de 1 000 kronorna i drickspengar, norpade den unga kvinnan också 4 000 kronor ur kassan. Nu åtalas 20-åringen vid Kalmar tingsrätt för stöld.

Annons

Hennes anställning vid Kalmarrestaurangen blev kort och, i alla fall ur restaurangens synvinkel, tämligen misslyckad. Efter fyra och en halv dag på arbetsplatsen försvann hon plötsligt. En kontroll av kassan visade att drygt 4 000 kronor saknades och att ytterligare 1 000 kronor i drickspengar saknades.

AKUT SJUK PAPPA

Misstankarna riktades snabbt mot den 20-åriga kvinnan. I förhör med polisen har emellertid kvinnan nekat till anklagelserna. Och som anledning till sitt försvinnande angav hon att hennes pappa blivit akut sjuk.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons