Annons
Nyheter

Åtal för narkotika på festival

Nyheter • Publicerad 28 augusti 2007

STORA FRÖ

Två unga män från Färjestaden är misstänkta för ringa narkotikabrott och narkotikabrott. Anskaffning och försäljning ska ha ägt rum under Öland Roots-festivalen i juli.

Annons

De båda männen är 20 respektive 25 år och misstänks för att ha anskaffat 35 gram av den narkotikaklassade drogen cannabis under Öland Roots-festivalen den 12–14 juli i år. De ska också olovligen ha överlåtit fem gram cannabis under samma tid. Dessutom misstänks det ha funnits fara för att de ska ha varit på väg att överlåta ytterligare fem gram.

Eventuellt är det enbart 20-åringen som olovligen har anskaffat och innehaft cannabis. 25-åringen ska därefter ha medverkat som kontakt mellan 20-åringen och en köpare. De båda männen anhölls under natten mot den 15 juli och satt därefter anhållna in på eftermiddagen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons