Annons
Nyheter

Än fler unga misstänkta för narkotikabrott

Nyheter • Publicerad 6 februari 2012

BORGHOLM

Polisen har på kort tid gjort än fler beslag av drogen Spice.

Annons

– Vi har tre yngre män som denna vecka tagits in misstänkta för ringa narkotikabrott, berättar polisman Thomas Lönnqvist.

Förra helgen tog polisen in fyra borgholmsungdomar efter misstanke om narkotikabrott, samtliga i kvartetten tros ha konsumerat drogen Spice.

En av dem körde snabbrepris.

– Han togs igen häromdagen, men i Kalmar. Återigen är han misstänkt för ringa narkotikabrott, konstaterar Tomas Lönnqvist vid ölandspolisen.

Dessutom tror sig polisen ha hittat två ”nya” Spice-användare. I det ena fallet, och efter tips om mystisk postleverans, gjorde polisen hembesök för att både ta hand om försändelse och mottagare.

– Den unge mannen, i 20-årsåldern, fick följa med för blodprov. Där får vi avvakta och se vad analysen säger, bekräfta eller dementera, det är det det handlar om.

Yngling nummer tre omhändertogs på Slottsskolan under lektionstid.

– I påverkat tillstånd och med rester av Spice på sig. Även han är misstänkt för ringa narkotikabrott och togs in för blodpov.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons