Annons
Nöje

Lasse Stefanz till Borgholm i sommar

Nu är det klart med sommarkvällarna i Borgholm. I år blir det hela tio kvällar, varav tre är rockkvällar på hamnscenen. Bland dansbanden kan noteras att Lasse Stefanz kommer till Borgholm den 25 juli.
Borgholm • Publicerad 4 april 2018
Olle Jönsson i Lasse Stefanz. Den 25 juli spelar dansbandet i Borgholm.
Olle Jönsson i Lasse Stefanz. Den 25 juli spelar dansbandet i Borgholm.Foto: Tommy Svensson

– Fjolåret blev lyckosamt med uppskattningsvis 28 000 besökare på torget under de åtta onsdagarna, vilket vi är mycket nöjda med, noterar Bo Lundquist från Borgholms cityförening.

– Det blir gäster på scenen, överraskningar för barnen och utlottning av skänkta varor från Cityföreningens många medlemsföretag. En dansbana finns i vanlig ordning i närheten av scenen, fortsätter han.

Annons

Programmet för onsdagskvällarna:

11 juli: Black Jack

18 juli: Wizex

25 juli: Lasse Stefanz

1 augusti: Lasse Trofast

8 augusti: Barbados

15 augusti: Hildebirds

22 augusti: Donnez

Nytt för i år är rockkvällar på hamnscenen. Det inleds den 12 juli med Just nu, som lirar låtar av Tomas Ledin. Den 19 juli spelar Point Blank och den 26 juli Tumbling Dice.

Kenth JönssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons