Annons
Nöje

Klart: Fler artister till Kackelstugan

Kackelstugan erbjuder i sommar totalt 51 konserter med 42 artister/band. Merparten släpptes den 25 januari men nu presenterar de ytterligare nya artister och extrakonserter.
VÄSTRA SÖRBY • Publicerad 14 februari 2019
Plura kommer till Kackelstugan den 17 augusti.
Plura kommer till Kackelstugan den 17 augusti.Foto: ARkiv

Thomas Stenström, spelar den 20 juli, Roffe Wikström, den 26 juli, Rigmor Gustafsson med pianotrio, den 7 augusti och sedan avslutas musiksommaren med Plura den 17 augusti.

Dessutom blir det extrakonserter med Bo Sundström, den 27 juni, och Timo Räisänen, den 8 augusti. Konserten med Emil Jensen har fått ändrat datum, den blir istället den 6 juli och inomhus.

Annons

– Det tog tid att landa Plura och vi är väldigt glada för att han kommer. Det blir inomhus och i en mindre tappning, säger Pelle Aldestam, från Kackelstugan och fortsätter:

– Vi har sålt 2 000 fler biljetter än förra året vid samma tidpunkt vilket är det bästa någonsin. Vi säljer väldigt jämnt över de olika musikstilarna och även de nya artisterna går bra. Kackelstugan har blivit ett forum för nya akter då publiken har förtroende för bokningarna. Här kan man hitta nya favoriter och då har man lyckats.

Plura kör den 17 augusti...

– Vi har aldrig kört något den helgen. Vi hade ett familjeråd och beslutade att köra lite längre på helgerna i augusti. Det handlar om att försöka få en längre säsong, något alla företagare kämpar med på Öland.

Biljetterna släpps på fredag.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons