Annons
Nyheter

Vinstsviten är bruten

Nyheter • Publicerad 13 november 2007

Det blev inte helt oväntat VM-guld för Simon och Mackan. Bara att lyfta på hatten och gratulera dem till en väl genomfört turnering mot en massa brögäng. Inte heller oväntat dök världsmästarna aldrig upp på gårdagens träning där det prioriterades löpskolning och styrka med herr Svensson. Vet inte vad som hända igår men för första gången sa han mitt namn och inte Nilsson, Simon eller Josef.

Det var knaper uppslutning på träningen men desto gladare miner på oss som var där. Spelet som följde, där förloraren fick plocka ner sargen, hade många höjdpunkter där bland annat Knutte, som vanligt låg och sprattlade på golvet vid ett par tillfällen. Josef slog klubban i sargen av ren ilska för att hans lag släppte in för många kassar. I samma lag som Josef hade Gunte, som förövrigt var full av självförtroende sedan förra matchens lobbskott till mål, träningens chans men istället dunkade han bollen i ribban vid öppet mål och blev utsedd till träningens mest överskattade spelare, av mig.

Annons

Den efterföljande styrkan var Svensson på hugget och gav sig endast på de svaga, dvs. Anton och Gunte då Johan Nilsson ej närvarade. De fick jobba hårdast under uppsikt men som vanligt i dessa situationer klev Gunte fram och visade vilja medan Anton visade upp ett stort missnöje och ett klent psyke. Gunte fick sedan välbehövlig stretching av Svensson vilket inte uppskattades av den förstnämnda som nästan grät av smärta i vissa ställningar.

Kom på mig själv efter Jönköpingsmatchen att det var en ganska härlig känsla att göra mål. Tidigare i min karriär har det känts lite skämmigt och känslan av att inte veta var man ska ta vägen efter det inträffade har stört mig. Därför har det alltid upplevts mycket mer anonymt men ändå underbart att assistera till målen istället för att slippa irra runt och göra målgester som målgörare. Vet inte vad framtiden har att erbjuda men ett par kassar till kan jag nästan lova att det blir.

Vinstsviten är tyvärr bruten. Sotarn och jag misslyckades fatalt med enbart nio rätt på stryktipset. I helgen är det landskamper vilket vi hyser stora förhoppningar till.

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons