Nyheter

Nu har vi hört sanningen

Nyheter • Publicerad 8 januari 2008

Efter juluppehållet och matchen mot Täby har vi överexponerats i tidningarna och inte helt obefogat fått vår dagliga dos kritik. Ni som tycker att jag, Kim m.fl. visat sitt missnöje så är det definitivt inte så att vi är nöjda med våra egna insatser men att vi verkligen vill se en snar förändring på vårt beteende under träning och match. Från och med idag, ni som läst Barometern får ursäkta, så är vi på fötter igen. Allt missnöje samt vad vi ska göra för att vända trenden har ventilerats i gruppen. Innan gårdagens träning hade vi en bra dialog där både spelare och ledare enades om många bra saker däribland hur viktigt fokuseringen är på träning och hur vi ska finna glöden som vi saknat på sistone.

”Han är ju en idiot” kanske vissa av er tänker som läser detta men efter årets bästa träning är jag tvärsäker på att vi kommer att ta oss ur den negativa trenden vi haft på sistone. Efter att knappt vågat dutta på varandra under närkamperna under träning, så var det raka motsatsen igår. Själv fick jag en tryckare av världsmästaren, som har lite dryga tio kilo mer axel bakom sig, så att jag fullständigt lämnade golvet och landade i sargen. Så länge det är schysst spel känns det underbart när det riktigt svartnar för ögonen på folk för då vet man att det kommer bli en bra träning. Som sagt är det mycket som behöver slipas på men att verkligen gå in 100 % på träningarna gör att det kommer att avspegla sig på hur vi uppträder under match, resten får vi ta steg för steg med den unga och orutinerade trupp vi har.

Hädanefter blir det fokusering på kommande match redan under första träningspasset, för att bygga upp tryggheten inom gruppen, så att vi inte känner oss otrygga om det skulle dyka upp överraskningar. Vi tar en match i taget och för er som tvivlar kan ni ju alltid spana in oss på tv innan ni väljer att gå på nästa hemmamatch. För vi behöver det stöd som ni visat hittills och kanske allra mest nu, i den situation vi befinner oss i.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.