Annons
Nyheter

Konsten att klä ett kylskåp

Nyheter • Publicerad 16 december 2007

Nu är det dags att komma i Jul-form. Nu menar jag inte, dricka en back julmust och äta julbord varje dag utan att bygga upp alla sargade och trötta muskler inför vårsäsongen som kommer att bli oerhört tuff. Många säger att vi har ett lättare schema framför oss men så är tyvärr inte sanningen. De som ligger i toppen kommer att bli ännu mer svårslagna, dels för att de vill ligga kvar där de gör genom att få fördel av att välja motståndare i slutspelet. Och dels kommer alla spelare att vara otroligt heta för att få plats bland de två femmor som kommer att matchas flitigast under slutspelet.

För de lagen som ligger runt slutspelsstrecket kommer varje poäng att vara grymt viktig då alla som spelar på denna nivån vill vara med när det roligaste börjar, slutspelet. De lagen som ligger nära nedflyttning kommer att höja sig flera klasser efter jul och de kommer definitivt inte att underskatta oss längre. Ett lag åker ur i år, lag som Balrog och Järfälla har tidigare befunnit sig i dessa situationer och har numera stor erfarenhet av att spela med kniven mot strupen andra halvan av säsongen. Så för er som tror att det kommer bli en roligare vårsäsong, håll i hatten. Det bästa vi kan göra är att komma så väl förberedda som vi bara kan för att sedan ge allt i varenda närkamp, varenda situation i varenda match för att ge er vår publik, den bästa julklappen av alla, “Fibken i Superligan, för alltid”.

Hoppas ni inte missade reportaget i gårdagens Barometern om vår primadonna, Jonas Elofsson. Tack vare sin flickvän är han ett bra exempel på hur man ska sköta sina matvanor. Dessutom bli man bra mycket snyggare om man äter hälsosam och näringsriktig mat vilket Elofsson är ett bra exempel på då han är den första jag sett som verkligen klär i ett kylskåp. För er som vill ha receptet på Elofs “Torskgryta” är det bara att maila mig. Du blir garanterat smart men framförallt kan det uppstå biverkningar som exempelvis, att kunna rabbla upp alla SSL-spelare i hela SSL, inklusive avbytarna.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons