Annons
Nyheter

För fin för sällskapet

Nyheter • Publicerad 13 december 2007

Egentligen var det gymträning idag med Arne Svensson. Tyvärr har jag bara mäktat med att stoppa i mig en banan så detta var uteslutet. Annars händer inte så värst mycket när man är sjuk. Man får sitta och surfa lite och helt plötsligt dyker årets lagfoto upp som ett brev på posten. Många bra poser och några mindre bra.  Klasse ser i alla fall ut som Klasse, med det klassiska tennispannbandet, som han bär enligt sig själv p.g.a. att det fyller en funktion. - Vi trodde inte att du bar det av någon annan anledning, Klasse. Josef ser ut att ha fått en kniv i ryggen, Lötte har inte åldrats ett år på nio år och det var länge sedan vi enbart såg Mange kraftig och inte tjock ut på kort. Hoppas man kan beställa enskilda kort på andra än sig själv.

Maratonpoängligan i Färjestaden:

Annons

1. Magnus ”Bult” Gustafsson 456 poäng

2. Andreas ”Löken” Löttiger 223

3. Johan ”Lundell” Gustafsson 212

4. Markus ”Olsson” Thorin 204

5. Kim ”Jesus” Nilsson 202

21 poäng upp för att nå upp till en hedrande andra plats blir inga problem för Jesus innan säsongen är till ända. Några säsonger till i Superligan och Mange kanske bör fundera på att bänka grabben.

”Årets konditor”. Tre oredovisade omgångar av detta prestigefyllda pris skall redovisas innan helgen, här kommer det första: Schackrutor och Apelsinchokladkaka.

Jag själv tog mig vatten över huvudet och gjorde två kakor jag aldrig gett mig på tidigare. Med lite distans till det hela kom jag underfund med att man inte ska göra kakorna samma dag de ska avnjutas.

Schackrutorna:

Motivering: Schackrutorna blev oerhört estetiska men tyvärr föll de ej juryn i smaken. De smulade och var allmänt smaklösa. Betyg: 2,0

Annons

Apelsinchokladkaka:

Motivering:Kladdig, mäktig och smakrik. Tyvärr blev denna kaka alldeles för mycket efter den feta lasagnen. ”Lite för mycket kakao”, ”för fin för detta sällskapet”, ”5.a i betyg för kladdighet” så lät några av kommentarerna. Betyg: 2,5

Totalt betyg: 4,5 (not good)

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons