Annons
Nyheter

Utställning med kvalitet

Nyheter • Publicerad 31 mars 2013

EKERUM

Nu har Ekerum Konsthall öppnat portarna för säsongen och i årets utställning finns mycket välmeriterade konstnärer.

Annons

– Det är den bästa vi har gjort och det kan jag säga utan att skämmas, säger Leif Holmer, som driver konsthallen tillsammans med Marcus Holmer.

I fredags öppnade Ekerum Konsthall portarna för årets konstutställning och de kommer att ha öppet varje dag till och med Skördefesten, med undantag för midsommarafton då det är stängt. Leif Holmer har haft den i 21 år och är mycket nöjda med årets utställning.

– Kvalitén har blivit oerhört hög och det har blivit en bra mix. Vi försöker göra omväxlande utställning där alla lockas av något. Det går inte att göra för smala utställningar för då vänder folk i dörren.

NÖJDA MED ALLA

Ernst Billgren, Ronnie Wood och Kjell Engman är några av konstnärerna som återigen ställer ut sin konst. Det finns även hel del nya namn som till exempel Jacob Felländer, PG Thelander, Stanislaw Zoladz, Clara Hallencreutz och Mats Jonasson, från Målerås Glasbruk.

– Det är otroligt kul att få hit Jacob Felländer och Ronnie Wood är vi alltid stolta över. Kjell Engman har sällt ut sin konst på Ekerum Konsthall i åtta år och årets utställning heter ”Fallen Angels”.

Det är sista året som Ronnie Wood ställer ut sina verk i konsthallen. I år finns det några som sticker ut lite extra, bland annat en målning med Muhammed Ali som är handsignerad.

Läs hela artikeln i lördagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons