Annons
Nyheter

Strand hotell satsar på brett sommarprogram

Nyheter • Publicerad 20 april 2012

– Med det nöjesprogram vi presenterar nu tror vi att Strand hotell kommer locka ännu fler gäster sommaren 2012. Och då menar vi inte bara partysugna ungdomar utan en bredare publik. Vi hoppas att alla kan hitta evenemang hos oss på Strand som de inte vill missa, säger Marcus Thell, hotelldirektör på Strand Hotell i Borgholm.

– Vi erbjuder ett varierat program med exempelvis Svensktoppen 50 år, Sunny Stand Up, E-Type, Dead by April, Magnus Uggla och Housetåget.

Annons

– Strands nattklubbschefer André Åberg och Axel Silander har tillsammans med vår bokare Svenerik Ols-son gjort ett kanonjobb med att få hit sommarens artister. Vad som är extra roligt att höra är att många av artisterna ser det som en höjdpunkt att uppträda på Strand.

Under perioden 28 juni - 5 augusti har Strand Hotell After Beach med livemusik varje dag. Det egna husbandet bjuder på show och sommarkänsla.

Andra After Beach-band som besöker Strand under sommaren är Nyfiken Gul, Gulfront, Sveriges Näst Snyggaste Band, På G, No Tjafs, Duo Jag och Rydell & Quick.

Under perioden 22 juni - 5 augusti har Strand Hotell nattklubb onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Fredag, lördag och söndag öppnar man även klubbgolvet för ny klubbmusik med internationell touch.

DJ:s inklusive en del överraskningar släpps inom kort

– Vi arbetar även med att försöka få in en spelning med ett av våra stora favoritband i mitten av juli. Mer om det kommer längre fram säger Marcus Thell.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons