Annons
Nyheter

Ser fram emot miljonte gästen

Nyheter • Publicerad 5 juni 2008

LÖTTORP

Sommaren blir historisk på Lammet & Grisen: En av gästerna är den miljonte gästen sedan starten 1969. Det kommer inte att gå obemärkt förbi.

Annons

Den lyckliga ”vinnaren” är den personen som betalar för den miljonte gästen. Vinnaren uppvaktas med pompa å ståt och får dessutom två priser:

1. Personligen bjuden på helstekt lamm och gris på Ölandskrogen resten av livet.

2. VIP-resa där allt ingår för två personer med två övernattningar till Champagne och det världsberömda champagnehuset Bollinger.

På ÖB-webben kommer det framöver också att genomföras en tävling där man ska gissa vilket datum den miljonte gästen passerar dörrarna till Lammet & Grisen. Bland de som gissat rätt lottas ett presentkort på 10 000 kronor ut. Presentkortet gäller för mat som konsumeras på krogen under en och samma kväll, så det är bara att bjuda med släkt och vänner.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons