Nyheter

Sara uppträder på idrottsgalan

Nyheter • Publicerad 5 november 2009

Sara Varga är sångerska, discjockey, modell, dansare, författare och har eget klädmärke. Hennes musik påminner lite om Nora Jones och hon skriver både text och musik själv! På lördag uppträder Sara som sångerska och discjockey på Ölands Idrottsgala på Strand i Borgholm.

– Jag vill medverka till att göra jorden till en bättre plats att leva på.

Sara Varga har sjungit så länge hon kan minnas. Sin första låt skrev hon när hon var sju år.

– Jag kommer inte ihåg vad den hette, den hamnade tillsammans med en massa andra låtar i en låda, säger Sara och skrattar lite.

unplugged

För ett och ett halvt år sedan kom första CD:n Faith, Hope & Love, där Sara hade skrivit alla låtar. I december kommer nästa CD, men vad den ska heta är ännu en stor hemlighet.

– Jag kommer att sjunga låtar från båda mina skivor på Idrottsgalan i Borgholm på lördag. Det blir lite unplugged, jag och min kompis Lars Hägglund på sång och gitarr.

Vid den stora efterfesten efter galan kommer Sara att vara discjockey.

– Det finns inget roligare än att göra människor glada, se hur dom släpper loss till bra musik och blir lite galna.

Sin inspiration till allt hon gör, hittar Sara ofta hos andra människor. Och Sara hoppas att människor som lyssnar på hennes skivor, dansar till musiken hon spelar när hon är discjockey och läser hennes bok ”Från groda till prins” inspireras av henne och hittar något som just dem kan ta till sig.

– Jag vill inspirera människor till att utvecklas och att tro mer på sig själva.

Boken ”Från groda till prins” som släpptes 2007 är en handbok för män, där de lära sig hur kvinnor tänker. Boken är fylld med humor och kärlek.

– Boken vänder sig egentligen till alla och är inte bara en ”raggningsbok”, utan kort och gott en bok om hur man kommunicerar. För grunden till alla konflikter som finns här i världen är dålig kommunikation, säger Sara.

På lördag är det i alla fall sångerskan och discjockeyn Sara Varga som vi kommer att möta och hon ser verkligen fram emot att möta oss:

– Det ska bli jättekul att komma till Öland, jag har varit där flera gånger och det är så fint där.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.