Nyheter

”Raketerna” äntligen på skiva

Nyheter • Publicerad 22 januari 2008

BORGHOLM

Under flera år har vi kunnat njuta av The Rockets och The Rockettes när de spelar gamla godingar. I samband med premiären av årets Mer än Revy släpptes en skiva med låtar från föreställningen.

För de som har lyssnat på The Rockets och The Rockettes kommer skivan som en välsignelse. För andra kanske det blir en ny trevlig bekantskap. Alla låtarna kommer från årets upplaga av Mer än Revy och har man inte sett dem någon gång, vill man garanterat göra det efter att ha lyssnat på skivan.

GAMLA GODINGAR

Här hittar vi gamla hits som ”Back in the USSR”, ”The shoop shoop song” och ett underbart soulmedley med låtar som ”Sweet soul music” och ”Do you love me”. Och kanske är det så att man verkligen har upptäckt vilka sångfåglar man har i The Rockettes för tjejerna får mer utrymme än förut och det är bara att tacka och ta emot.

En skiva som gör varje människa glad och för dem som har haft möjlighet att se och lyssna på The Rockets och The Rockettes är skivan en gåva som man kan ha och tillgå under tiden som man väntar på nästa scenframträdande.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.