Annons
Nyheter

Nya gästartister föryngrar ”Mer än revy”

Nyheter • Publicerad 2 oktober 2009

– Konceptet ligger fast, det är klockrent, säger Ulf Olsson på Guntorps Herrgård.

I januari drar han igång ”Mer än revy” igen. Mycket är sig likt, men gästartisterna är nya.

Annons

– Det är tradition med förnyelse, vi ska förbättra varje del, säger Lennart Grahn, som för andra året i rad kommer att leda underhållningen.

För musiken svarar Rekyl som tillsammans med tjejtrion Rockettes ser till att det låter bra.

Lennart Grahn öser lovord över musikerna och sångerskorna:

– Jag är oerhört imponerad. De är så förbaskat duktiga och ambitiösa.

Lördagskvällarna på Guntorp, med start den 16 januari, har samma innehåll som tidigare år under ”Mer än revy”. Först underhållning i entrén när gästerna kommer, därefter själva showen, sedan uppträdande med gästartist och därefter, avslutningsvis, dansmusik.

Gästartisterna är nya. Det inleds med 16 januari med Tommy Nilsson. Lördagen därpå, den 23 januari, står Dan Hylander på scen. Den 30 januari är det dags för Kurt Olsson, den 6 februari Kikki Danielsson (som skulle varit med förra året men som tvingades lämna återbud i sista stund) och den 13 februari Uno Svenningsson. Det blir även ”Mer än revy” den 20 februari, men vilken gästartisten blir då är inte spikat.

– Vi har redan skrivit ett idéupplägg, säger Lennart Grahn.

– Det blir mer musik i showen i år, fortsätter han. Men folk kommer att känna igen sig.

Vad gäller gästartisterna träffas de och musikerna först samma dag som showen genomförs. Men då har Rekyl & Rockettes repat in den förutbestämda repertoaren så pass att det brukar räcka med ett kortare genrep innan allt sitter som det ska.

Efter att ha suttit en stund tillsammans med Ulf Olsson, Lennart Grahn och medlemmarna i Rekyl och Rockettes förstår man att det är mycket glädje i samarbetet.

Annons

– Det är roliga gig, säger grabbarna i Rekyl.

– Kulkontot är väldigt högt, konstaterar Lennart Grahn.

Publiken tycker också det är kul. Det är sjunde året som ”Mer än revy” framförs och det har varit mer eller mindre fullt under samtliga showkvällar.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons