Annons
Nyheter

Mysigt med Trofast på Guntorp

Nyheter • Publicerad 27 november 2007

BORGHOLM

Glögg, julsånger, god mat och glada skratt. I helgen var det urpremiär för julbord med underhållning. Lasse Trofast med band på Guntorps Herrgård bjöd på en blandad kompott.

Annons

Redan på gårdsplanen framför entrén togs gästerna emot av tomten Ulf Olsson som bjöd på glögg och julmusik. Väl inne i ”stugan” bjöds det på julbord:

– Välkomna till urpremiären av julbord här på Guntorp med alldeles särskild dessert, nämligen en julshow med Lasse Trofast med band, välkomnade Ulf Olsson.

Gästerna försåg sig med mat och dryck och lät sig väl smaka. När alla var mätta och nöjda började så showen.

SHOWEN LYFTE MED SKINNJACKAN

Det bjöds på en liten blandad kompott. Lugna, finstämda sånger blandades med rock'n'roll. Borgholms egen ”Elvis” Lasse Stenberg sjöng ”Blue Christmas” med stor inlevelse. Damerna i bandet Andrea Freidenvall och Kee Möller sjöng sångerna ”I Want You for Christmas” och ”Mama Kisses Santa Claus”. Vilka röster de innehar de där tjejerna.

Showen lyfte dock inte ordentligt förrän i slutet när Lasse Trofast bytte från kavaj till skinnjacka och musiken blev svängigare. När bandet rev av ”Merry Rocking Good Christmas” började folk dansa både vid borden och dansgolvet. Efter julshowen uppstod discjockeyn Ulf Olsson och spelade gamla och nya slagdängor så att taket nästan lyfte.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons