Annons
Nyheter

Melodiöst konsert på Strand

Nyheter • Publicerad 1 augusti 2007

BORGHOLM

Sveriges bästa liveband? Ja, ett av de bästa i alla fall. Killarna i Melody Club gav verkligen allt i lördagens spelning på Strand. Full fart från första ton.

Annons

Bandet for upp på scenen som en elektrisk blixt och sångaren Kristofer Östergren förkunnade:

– Hallå vi är Melody Club och vi ska rocka här i kväll.

Själv kallar killarna sin musik för discorock med popmelodier och svängde gjorde det i alla fall.

– Mycket handlar om kärlek, och kärlek kan var olidligt ibland och därför kör vi nu ”Killing a boy”, vrålade Kristofer.

Killarna radade upp hit på hit, ”Electric”, ”Take me away” och mitt i allt en låt som var ny ”Sonet love?”. Publiken var med på allt och så plötsligt stod Kristofer där ensam på scenen med keyboardisten Jon Axelsson och det kom en ballad ”Sweet thing”. Han är liten och rösten är lite späd, men sjunga kan han verkligen.

– Så många sångfåglar det är här i kväll, hur högt kan ni sjunga egentligen, frågade Kristofer och publiken visade honom.

Allsången skallade över hela Strand. Innan Melody Club kom till Borgholm lovade de att de skulle komma med en show med mycket ljus, rök och energi, ett löfte de höll.

– Energi är bra att ha, och ni har verkligen energi, kom ihåg att använda den på rätt sätt, genom att sjunga, förkunnade Kristofer.

Publiken ville inte att konserten skulle ta slut, men efter ”Destiny calling” och ”Last girl on my mind” så tackade Melody Club publiken med applåder, de var lyriska över det mottagandet de hade fått. Det var verkligen en laddad spelning.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons