Annons
Nyheter

Lisbeth visade talangerna

Nyheter • Publicerad 18 september 2007

BORGHOLM

– Det är himla fantastiskt att Borgholm har fått en bowlinghall. Bowling har stått högt på listan, och hallen är ett resultat av samarbete mellan kommun och näringsliv. Så jag vill uppmana alla, ung som gammal, att utnyttja denna möjlighet, sa kommunalrådet Lisbeth Lennartsson när hon i fredags kväll förrättade den officiella invigningen av Harry's Bowling i Borgholm.

Annons

Ett hundratal personer fanns på plats när hon klippte bandet och hivade iväg ett par klot.

– Bowling är också friskvård och jag vill också uppmana företag och organisationer att bilda korplag och utmana andra.

KOPRPBOWLING

Lisbeth Lennartsson visade sedan sina bowlingtalanger. Men trots lite tjuvträning tidigare på dagen hamnade det första klotet i rännan, medan det andra nästan sopade ned alla käglorna.

Och att bowling är en sport för alla åldrar visade sjuåriga Anna Gunnarsson, som varit i bowlinghallen fem, sex gånger och spelat med pappa Anders.

När det gäller korpbowlingen startar den tisdagen den 2 oktober. Då finns också instruktörer på plats för att ge grundlägganden kunskaper och tips. Därefter blir det korpspel på tisdags- och onsdagskvällar. Enligt reglerna måste varje lag har tre spelare, varav en är reserv och en match består av två serier.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons