Annons
Nyheter

Lasse Trofast med gäster avslutar årets Äggröra

Nyheter • Publicerad 26 februari 2013

 

Årets Ölänning 2012, Lasse Trofast, tar med sig sin orkester och utökar med gästerna Birger ”Biggan” Olson, Hannah Arkdal och Frida Karlsson. Tillsammans står de för avslutningskonserten i Runstens kyrka vid årets Äggröra på påskafton.

Annons

I år blir avslutningskonserten rakt igenom öländsk. Folkkäre Lasse Trofast med sin orkester visar upp sin musikaliska bredd och spelglädje och bjuder in några öländska vänner i olika åldrar att vara med.

Hannah Arkdal, född Rydberg, är Runstenstjejen som blev musikalartist och flyttade till Göteborg.

Yngst bland Lasse Trofasts gäster är 19-åriga Frida Karlsson från Mörbylånga. Hon har sjungit med Lasse på julkonserterna sedan hon var 10-11 år, senast nu i Algutsrum.

En riktig veteran på scenen är Birger "Biggan" Olsson från Borgholm. Han har stått på scenen med olika rock- och dansband sedan 1965 och fortfarande är han lika aktiv.

Läs mer i tidningen den 26 februari.

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons