Annons
Nyheter

Hitkavalkad med Ledin

Nyheter • Publicerad 16 juli 2009

Tomas Ledin hade grepp om publiken under onsdagskvällens konsert på Borgholms slottsruin.

Ölandsbladets Lotte Lundgren fanns på plats för att recensera och skriver: ”Jisses vad han är lik Richard Gere, ni vet skådisen i Pretty women. Tinningarna har fått en grå nyans. Och så kommer låtarna som vi alla känner igen, begriper inte hur det gick till. Det är som med Magnus Uggla, melodi och text som inte går att ta sig förbi eller runt även om du aldrig aktivt gjort ett endaste skvatt för att ta del. Ledins texter finns i den grå hjärnbarken vare sig du vill eller inte. Det är som att uppleva en sommar med regnig himmel. Sommar blir det, vare sig du vill vara en del av den eller inte. Du kan lita på mig. Det ligger i luften. Sommaren är kort. Inatt är jag din. En del av mitt hjärta. Känns det igen?

Annons

Klart att det gör, vi kommer inte undan. Och jag tror egentligen inte att vi vill det heller, vare sig vi är fans eller inte.”

Läs hela recensionen i lördagens Ölandsbladet.

 

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons