Annons
Nyheter

Gunnar Svärd på nytt jobb

Nyheter • Publicerad 24 augusti 2007

EKETORP

I fredags gjorde programledaren Gunnar Svärd sin sista arbetsdag på Sveriges Radio Kalmar. Istället blir han delägare i företaget Avant Media tillsammans med Irené Forsmark, tidigare informationsansvarig vid Eketorps borg.

Annons

Som av en händelse var Eketorps borg också platsen för Gunnar Svärds sista sändning med Sommarmorgon på fredagsförmiddagen, varifrån han rapporterade om förberedelserna inför helgens bartelsmäss.

– Jag har haft 14 fantastiska och lärorika år på Sveriges Radio men man ska sluta när det är som roligast. Nu ser jag fram emot den nya utmaning det innebär att bli egen företagare, säger Gunnar Svärd.

KOMPANJON

Affärsidén för Avant Media bygger på att hjälpa företag och organisationer med redaktionell kommunikation. Det innebär till exempel att göra nyhetsbrev, tidningar och pressinformation. Enligt ett pressmeddelande från Avant Media kommer Gunnar Svärd att utöka företagets verksamhet att också omfatta ljud- och radioproduktion. Det nya jobbet för Gunnar Svärd innebär även att han ska arbeta som konferencier, debattledare och fotograf.

– Efter flera år som enmansföretagare ska det bli stimulerande att få en kompanjon och ett bollplank. Tillsammans vill vi utveckla verksamheten till ett spännande mediecenter i Kalmar, säger Irené Forsmark.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons