Annons
Nyheter

Fira nationaldagen med Sanna

Nyheter • Publicerad 6 juni 2007

KASTLÖSA

”Vågar du, vågar jag” hette hennes bidrag i senaste melodifestivalen. På nationaldagen ger Sanna Nielsen, sångfågeln från Edenryd i Bromölla kommun, konsert i Kastlösa kyrka.

Annons

Hon började sin karriär tidigt. Redan som elvaåring nådde hon 1996 förstaplatsen på Svensktoppen med sången ”Till en fågel” och som 17-åring deltog hon för första gången i Melodifestivalen med sången ”Igår, idag” (som gav en tredjeplats). Nielsen deltog också i Melodifestivalen 2003 då hon blev femma med sången ”Hela världen för mig”, som låg hela 35 veckor på Svensktoppen. Tillsammans med Fredrik Kempe deltog hon i Melodifestivalen 2005 med sången ”Du och jag mot världen” och i årets festival medverkade hon som sagt med ”Vågar du, vågar jag”.

Sanna ger inte bara konsert i Kastlösa; hon ska också medverka under Nationaldagsfirandet på eftermiddagen. För den som inte får nog av Sanna kan meddelas att hon återkommer till Öland i sommar; hon är en av många melodifestivalkända artister (Carola, Måns Zelmerlöw, Sonja Aldeén och Shirley Clamp) som ska framträda på Victoriadagen i Borgholm den 14 juli.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons