Annons
Nyheter

Fasta taxipriser till krogen

Nyheter • Publicerad 13 juni 2007

LÖTTORP

Inför sommaren presenterar Lammet & Grisen ett unikt samarbetsavtal med Löttorps Taxi, där man i en gemensam kampanj ska göra taxi mer lättillgängligt för alla, både bofasta och turister på Norra Öland.

Annons

Grundidén är att köra med stora taxibilar och att införa lättbegripliga låga fasta priser. Nytt för sommaren på samma tema är att Nöjesbussen tisdagar under högsäsong går från Borgholm till Lammet & Grisen, via Köpingsvik, Djupvik, Sandvik, Källa, med mera (tur och retur). Onsdag till lördag går Nöjesbussen som vanligt mellan Byxelkrok och Lammet & Grisen.

STORA FÖRVÄNTNINGAR

Lammet & Grisen finns även i Sälen, där man i vintras hade ”den näst bästa säsongen hittills”, trots att det var lite klent med snö i början. Här planerar man nu ännu ett steg i krogens utveckling. En storsatsning på uppåt 25 miljoner med byggstart sommaren 2008 ska på sikt fördubbla verksamheten i fjällen.

Krögarna har stora förväntningar på den stundande sommaren. Man ser bara positiva tendenser och tror på en rekordsommar igen. Med 25 000 gäster förra sommaren är krogen en av Ölands populäraste besöksmål. Det lär inte finnas många andra restauranger i Sverige som har 460 middagsgäster per kväll i genomsnitt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons