Nyheter

En tuff brud i lyxförpackning

Nyheter • Publicerad 1 december 2007

BORGHOLM

Carina Jaarnek har deltagit i två Melodifestivaler och gjort en hyllningsskiva till Elvis. I kväll spelar Carina med sitt band på Strand Hotell.

Redan 1994 deltog Carina i den svenska Melodifestivalen för första gången tillsammans med lillebrorsan Mikael Jaarnek. De sjöng låten ”Det är aldrig försent”. Nästa gång det var dags, 2002, sjöng hon själv ”Son of a Liar”. Ibland sjunger Carina utan sitt band och då brukar hon kalla sig för ”Kina”.

HYLLNING TILL ELVIS

Från Blekinge till Memphis. 2005 spelade Carina in en hyllningsskiva till Elvis i anrika Sun Studio i Memphis. Och som om det inte skulle räcka med det, flera från Elvis kompband TCB medverkade på skivan. Under sommaren 2005 turnerade sedan gänget i Sverige. Elvis gitarrist James Burton bjöd in Carina att sjunga på en festival i Memphis samma år.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.