Annons
Nyheter

Ekerum redo för Diggiloo

Nyheter • Publicerad 7 juli 2009

I kväll tisdag gästar Diggiloo Ekerum Golf&Resort. Förra året blev det sommarens värsta trafikkaos med milslånga köer från norr och söder, när 8 000 konsertbesökare skulle ta sig till konserten. Men i år är man bättre förberedda.

- Vi har satt in två bussar från Kalmar och en från Färjestaden eftersom den södra trafiken var värst, säger Martin Sahlberg, vd vid Ekerum Golf&Resort.

Annons

Redan ett par timmar innan konserten förra året, skulle ta sin början hade 136:an i princip korkat igen från söder om Ekerum. Och mellan Rälla och Ekerum stod bilarna tidvis helt stilla.

Det har som sagt Ekerum Golf&Resort tagit lärdom av och satt in bussar från Kalmar och Färjestaden.

– Vi har även fler infarter från 136:an till parkeringen, säger Martin Sahlberg.

För att verkligen vara säker på att komma fram i tid, är det bra om alla tänker på att åka i god tid. Vid Ekerum finns det mycket att titta på förutom Diggiloo och golfen, så är man en semesterfirare kanske man skulle ta sig en heldag på Ekerum och slippa alla köer.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons