Annons
Nyheter

Deodorantmärke söker modell

Nyheter • Publicerad 21 juli 2007

BYXELKROK

För tredje året i rad beger sig deodorantmärket AXE ut på turné runt om i Sverige för att hitta den kille som blir Mr AXE 2007.

Annons

Tävlingen går av stapeln på kvällen lördagen 21 juli på Sjöstugan i Byxelkrok. Den kille som vinner deltävlingen får sedan åka till Stockholm och tävla mot 14 andra killar från olika svenska städer. Alla som vill får vara med i tävlingen. Det är bara att komma till Sjöstugan och anmäla sig på plats.

Juryn består av enbart tjejer och de väljer den kille som är sötast, charmigast, har glimten i ögat och kan spraya sig själv med deospray på ett sätt som tilltalar kvinnor. Den lycklige man som faller juryn i smaken får representera Öland i den stora Stockholmsfinalen i september. Vinnaren i den stora tävlingen får, förutom äran, ett berg av företagets produkter samt ett modellkontrakt där han blir deodorantmärkets ansikte utåt i ett år framåt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons