Annons
Nyheter

Dansband förgyller julborden

Nyheter • Publicerad 30 november 2007

BORGHOLM

Fredagens julbord på Strand gästas av Matz Bladhs. Bandet har över en halv miljon sålda album och ett stabilt grepp om dansbandspubliken i Norden. Harry's utlovar en show i bästa Wallmans-anda och på Guntorp håller Trofast i gång även denna helg.

Annons

Med 37 år i bagaget kan man lita på att Matz Bladhs uppfyller minsta önskan hos den publik som älskar klassisk dansbandsmusik. I maj 2004 gjorde Göran Lindberg comeback som sångare, Göran fanns med under bandets storhetstid på 1980-talet. Under hans första period som sångare lyckades bandet sälja fem guldskivor. Göran fick ta emot ”Guldklaven” som årets sångare 2005. Nygamla Matz Bladhs erbjuder en blandad reportoar emd såväl gamla hits som nyproducerade låtar.

SHOW PÅ HARRYS

Diverse överraskningar och god mat utlovas vid Harrys julbord i helgen. Det är Peder Matson och company som tänker ge gästerna en show i bästa Wallmans-anda, där serveringspersonalen även underhåller. Gästerna kommer alltså att bjudas på något som tillfredställer alla våra sinnen.

Vid Guntorps Herrgårds julbord fortsätter Lasse Trofast med band att underhålla.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons