Nyheter

Chanser till ett aktivt sportlov

Nyheter • Publicerad 18 februari 2008

BORGHOLM

Det finns alla chanser att ha ett aktivt sportlov i Borgholms kommun. Bland annat blir det bowlingturnering på Harrys för sportlovslediga ungdomar, som också kan tävla i bordshockey i IFK Borgholms regi.

Vad mera då? Jo, Borgholms badhus har extraöppet hela veckan (disco arrangeras på fredag) medan Åkerbobadet har öppet på tisdagen i sportlovsveckan med gratis bad för skolungdom. Hos Borgholms budoklubb kan man testa både ju-jutsu och boxning, Borgholms kulturskola slår ett slag för samba och Borgholms Tennisklubb erbjuder förutom tennis och pingis även möjlighet att med tränares hjälp lära sig spela squash.

KARAOKE OCH TACO

Hos Borgholms-Räpplinge-Högsrum USKF och Gärdslösa SKF kan man prova på luftgevärsskytte. Föra AIK erbjuder bordtennis under måndagen och Persnäs AIF har både fotboll och bollspel på måndag samt två tipsrundor på fredag. Skulle det frysa på kan man åka skridsko i Södvik. Vi Unga i Runsten/Långlöt arrangerar bordtennisturnering på tisdag samt innebandyturnering på fredag.

På fritidsgårdarna händer också mycket i veckan. På 11:an i Löttorp blir det exempelvis taco-kväll (fredag), Blå Gården i Rälla håller öppet tre dagar och på Kronan i Borgholm kan man bland annat sjunga karaoke (torsdag).

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.