Annons
Nyheter

Carling Family gästade VIDA

Nyheter • Publicerad 16 augusti 2013

Jazzkonsert, jazzvariéte, entertainment, cirkus, trolleri – kalla det vad-du-vill. För det är just så det är när Carling Family kommer på besök. En blandning av det bästa, en riktig vaudeville-föreställning.

Lokalen är fullsatt av förväntansfulla åhörare. Det är tredje gången som Gunhild Carling med vänner är på VIDA för en konsert och många har säkert varit där förut. Eller konsert? Det blir så mycket mer än så. Carling Family med sina medlemmar minst sagt mångsidiga. Publiken får även prov på att generna går vidare, när Idun, 7 år, ger prov på balanskonster och Herman, 5 år, assisterar sin mamma Gunhild i avslutningsnumret.

Annons

Under de två timmarna är det musiken som står i centrum, men den ackompanjerar inte bara sången utan även Carling Familys jonglering, steppdans, balansövningar och pantomimnummer.

Läs hela artikeln i lördagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons