Annons
Nyheter

Andreas Johnson exploderade

Nyheter • Publicerad 17 juli 2007

BORGHOLM

Andreas Johnson tog publiken med storm på Strand på lördagskvällen. Tillsammans med sitt duktiga band bjöd han på en tät och fartfylld konsert. Öppningen kunde inte ha varit bättre.

Annons

Publiken hade stått och väntat i en halvtimme när Andreas och bandet äntligen visade sig. Och vilken entré de gjorde med nya singeln ”Go for the soul”, och succén var given.

– Jag tror att folk som är på semester är sugna på allsång eller hur och jag ska inte prata så mycket utan nu kör vi.

”Glorious” är nog fortfarande Andreas största hit och som han sjöng och som publiken sjöng. De överröstade både Andreas och bandet. Värsta allsångskvällen.

ETT SUVERÄNT GÄNG

Med sig på scenen den här kvällen hade Andreas ett helt suveränt gäng, så tight och så bra de spelade. Förutom Andreas på sång och gitarr, var det Charlotte Centervall gitarr, kör, Monica Starck gitarr, kör, Peter Bergkvist trummor, Jocke Backman bas, kör, Johan Lyander keyboards, kör och Johan Carlberg gitarr eller som Andreas själv presenterade dem; The worlds most competence band. Det här var gängets enda klubbkonsert den här sommaren och som de trivdes.

– Egentligen är vi ute på stor arenaturné och det här är enda klubbspelningen vi gör och så jävla bra ni är! Finns det någon kärlek i Borgholm?

SANSLÖST TRUMSOLO

Så klart att det fanns den här kvällen. Publiken visade verkligen kärlek i låtarna ”Show me love” och ”A little bit of love”. Allsång på Strand. Hela kvällen fullkomligt exploderade när Andreas for upp till trummisen Peter Bergkvist och tog över trumpinnarna.

– Det trodde ni inte va, jag är en jävel på trummor också, triumferade Andreas efter att ha rivit av ett sanslöst trumsolo och så var konserten slut, helt slut och det var nog både publiken, bandet och Andreas också, men nöjda, väldigt nöjda.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons