Annons
Nyheter

Alice & Zarah tar ton i Löttorp

Nyheter • Publicerad 3 december 2007

LÖTTORP

En musikalisk dialog mellan artisterna Alice Babs och Zarah Leander framförs i Löttorps bygdegård tisdag den 4 december. Munhuggning på högsta artistiska nivå med det bästa av deras sånger utlovas.

Annons

Karin Frölén som Zarah Leander, Sveriges sista diva och Margareta Dalhamn som Alice Babs Sjöblom, jazz- och hovsångerska. Margareta Dalhman skriver själv så här om föreställningen på sin hemsida:

”Vi bjuder på Zarah Leanders härligt dramatiska repertoar sjungen i hennes låga tonarter, Alice Babs glada och vackra swing-sväng och så en komisk dialog mellan de båda stjärnorna. Vi gestaltar två mycket olika kvinnors sätt att hantera sina respektive makalösa karriärer och det blir många gånger både skrattretande och tänkvärt att höra Alice rejäla flicka och Zarahs utlevande primadonna fundera över livets gång.

”HUMOR OCH BRA MUSIK”

Det här är en KUL föreställning med humor och massa bra musik; Sylvains vackra visor, Karl-Gerhards komiska kupletter, och Ellingtons sköna jazz. Det är helt enkelt så att folk blir väldigt glada och upprymda av föreställningen! Alltid sjunger publiken med i några av Alice Babs örhängen, även yngre, man behöver inte vara född anno dazumal”.

Det är Ölands Riksteaterförening som ser till att föreställningen också når Öland.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons