Annons
Kultur

Veronica Maggio till slottsruinen

Nu är det klart med ytterligare en konsert i Borgholms slottsruin: den 30 juli står Veronica Maggio på scen.
Borgholm • Publicerad 14 februari 2020
Veronica Maggio kommer till Borgholm i sommar. Den 30 juli ger hon konsert i slottsruinen.
Veronica Maggio kommer till Borgholm i sommar. Den 30 juli ger hon konsert i slottsruinen.Foto: Anna Claesson

Förra året släppte Sveriges livedrottning Veronica Maggio albumet ”Fiender är tråkigt” och genomförde en omfattande turné.

Turnén inledde hon med att ta över Gröna Lund i Stockholm under tre kvällar på rad, något som aldrig tidigare gjorts i modern tid. Under de tre magiska kvällarna kom det hela 51 000 människor vilket är nytt publikrekord för Grönan.

Annons

I vår befinner sig Veronica i Norge på turné och i sommar intar hon ett antal väl utvalda sommarscener runt om i Sverige.

Borgholms slottsruin är spelplats den 30 juli.

Veronica Maggio gav ut sin debutsingel ”Dumpa mig” 2006 och fick en Grammis som årets nykomling året därpå. På hennes andra platta ”Och vinnaren är” från 2008 fanns hiten ”17 år”. Skivan ”Satan i gatan” släpptes 2011 och där fanns hitlåtar som ”Jag kommer ” och ”Välkommen in”. Efter det har hon också släppts skivorna ”Handen i fickan fast jag bryr mig” och ”Den första är alltid gratis” innan ”Fiender är tråkigt” som gavs ut förra året.

Kenth JönssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons